Wheelwave Milos Rent a Car

Το https://wheelwavemilos.com είναι η παρουσίαση της εταιρείαςf Wheelwave Milos Rent a Car O.E., με έδρα τον Αδάμαντα, Μήλος, Τ.Κ. 84800 στην Ελλάδα.
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, που ισχύουν ειδικά για τη χρήση του “Wheelwave Milos Rent a Car” , που βρίσκεται στη διεύθυνση https://wheelwavemilos.com.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις καθώς η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στον παραπάνω ιστότοπο συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συμφωνία σας με αυτούς.

Γενικοί Όροι

Η εταιρεία, με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι.

Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών, με τη συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει αυτούς τους όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει να συμμορφωθεί με αυτούς.

Είναι ευθύνη μας να κρατάμε τον πελάτη ασφαλή και πάντα ενημερωμένο. Γι’ αυτό πρέπει να γνωρίζει τα εξής:

Α. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στο https://wheelwavemilos.com/ και κατά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως όνομα, email, κινητό τηλέφωνο, καθώς και άλλα στοιχεία σχετικά με την ευκολία επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται γενικά για την επεξεργασία των παραγγελιών μας. Χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με συναλλαγές μαζί σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους.

Η εταιρεία μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128 bit χρησιμοποιείται για τη διασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς.

Ανά πάσα στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ειδοποίησης να στείλει ένα ενημερωτικό μήνυμα μέσω του email του στο wheelwavemilos@gmail.com προκειμένου να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από τη βάση δεδομένων μας.

Β. Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με τη Wheelwave Milos Rent a Car, έχουμε λάβει κάθε δυνατή προφύλαξη σε συνεργασία με την Stripe.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Stripe και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης TLS 1.2 με 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι να φτάσει στον παραλήπτη της, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Γ. Η υπηρεσία

Τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που πωλούνται είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα προσπελάσετε αναζητώντας το αντίστοιχο όνομα προϊόντος.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της Wheelwave Milos Rent a Car , περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Η Wheelwave Milos Rent a Car , διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των υπηρεσιών που πωλούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Δ. Πολιτική Ακύρωσης

Δεν υπάρχει χρέωση για ακύρωση πριν από 30 ημέρες ή περισσότερες πριν από την επιβεβαιωμένη ημερομηνία κράτησης.

Για ακυρώσεις 29 έως 15 ημέρες πριν την κράτηση θα χρεωθεί το 50% του συνολικού ποσού.

Για ακυρώσεις 14 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία της κράτησης, θα χρεωθεί το 100% του συνολικού ποσού.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να ακυρώσει την κράτηση, θα πρέπει να στείλει email στην εταιρεία μας.

Ε. Πληρωμή Υπηρεσιών

Η καταβολή του τιμήματος της κράτησης σας πραγματοποιείται είτε με τη χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Stripe Center, η οποία σας προσφέρει τον πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής με την κάρτα σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν αποθηκεύονται προσωπικά στοιχεία στο «Wheelwave Milos Rent a Car O.E. ”

ΣΤ. Εφαρμοστέο Δίκαιο Και Λοιποί Όροι

To Wheelwave Milos Rent a Car διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών, κατόπιν προηγούμενης ειδοποίησης και θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στον ιστότοπο.

Οι παρόντες όροι είναι πλήρως συμβατοί με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να αλλάξει τις διατάξεις των όρων αυτών, εφόσον δεν αφορούν δεσμευτικές νομικές υποχρεώσεις και θίγονται χωρίς συμπληρωμένες καταστάσεις.

To Wheelwave Milos Rent a Car δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε κατάσταση πέρα από την υπαιτιότητά της και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.